Et gratis dansk open search web directory/katalog

Linkbiblioteket.dk er en gratis service for den almene danske bruger. Derfor kan ventetid på accept af links være længere end angivet - vi beder og håber på forståelse herfor. Ventetid lige nu: Op til 1 uge(r).
Søg vha. vores søgefunktion, om dit link allerede skulle være i vores link katalog, inden du indsender det igen. Bemærk venligst at dit link kan blive afvist uden grund. Betalt annoncering: Midlertidigt lukket.

Parkeringsoversigten for københavn og omegn

Hvis du mangler en parkeringsplads i København eller områderne deromkring, kan du finde en masse gode pladser inde på Københavnsparkerings oversigt. Du vil snart kunne finde billeder af pladserne og en kort guide til hvordan man finder hen til dem. Hvis der ikke findes en plads i nærheden af dig, er du velkommen til at sende en mail til indehaverne af kbhparkering.dk hjemmesiden, så vil de gøre deres bedste for at få lagt nogle pladser på siden, så der findes parkeringspladser til alle der skulle have brug for det.

Blog indlæg om hvad du skal gøre når du har fået en kontrol afgift samt hvordan du sparer penge på parkering

Kbhparkering.dk er gode til at skrive indlæg om hvordan du kan spare penge på parkering, samt hvor det bedst at holde, hvad du skal gøre hvis du har været så uheldig at få en parkeringsafgift, samt en masse andre gode tips der gør din parkering i Københavns området lidt mere belejligt. Hvis du savner et indlæg om et specifikt område indenfor parkering, skal du heller ikke holde dig tilbage med at kontakte skaberne bag parkeringswebsitet og høre om det er et indlæg der eventuelt allerede kunne være undervejs.

Hjælper gerne parkeringstrængende bilister

Så hvis du har nogen parkeringsrelaterede ting de ved Kbhparkering.dk kan hjælpe med, må du ikke tøve med at kontakte dem og spørge efter hjælp til dit parkeringsbehov. Der ligges hovedsagligt fokus på parkering i København og omegn, men stil gerne spørgsmål til hele Danmark, da der på sigt kan komme flere sites der omhandler andre områder, så vi til sidst dækker parkering i hele Danmark. Selvom du ikke bor i København kan du stadig bruge de informationsrige indlæg om hvordan du sparer penge på parkering, samt hvad du skal gøre når du har været uheldig og er endt i en parkeringsknibe.

Hvis du vil vide mere om parkering i København og omegn kan du finde mere på Kbhparkering.dk

 

Ventetid

Linkbiblioteket er et frivilligt stykke arbejde.
Derfor kan vi ikke garantere at ventetiden holder.

Ventetid lige nu: Op til 1 uge(r) 
Betalt annoncering: Lukket

Administratorer

  • Demo

    Anders J.

    Administrator

  • Demo

    Jimmy D. W.

    Frivillig medhjælper

Links fra hele Danmark!

Sponsoreret indhold

Indholdet på denne side er sponsoreret.