Kontrakter gjort simpelt og billigt

En kontrakt er ofte et ord der kan trække tænder ud på de fleste, men sådan behøver det ikke at være, da det teknologiske fremskridt vi mennesker har vist de sidste mange år, har gjort det hurtigere og nemmere at lave kontrakter.

Hos http://www.kontrakter.nu, har vi specialiceret os i at gøre kontrakter hurtigt, enkelt, overskueligt og ikke mindst billigt.

Hvis du skal have lavet kontrakter hos en advokat, om det er private kontrakter, eller erhverskontrakter, så kan det koste kassen og plukke dig for mange tusinde kr.

Men kan man få kontrakter til "discount priser", uden at gå ned på kvaliteten af det produkt der bliver leveret?

Og her skal lyde et stort, rungende JA!

Teknologien er din ven

Med den moderne teknologi og de mange udviklingsmuligheder der er, så er det blevet muligt at udvikle systemer og teknologi, der kan tilpasses til den enkelte brugers behov, og dermed kan prisen blive bragt ned, så det er dig der står med gevinsten.

Hos kontrakter.nu har vi udviklet en teknologi, så du let og enkelt kan udfylde nogle enkelte felter, og herefter få den færdige kontrakt leveret som PDF i din e-mail, så du endda kan gå tilbage på et senere tidpunkt og redigere den, så du nemt og hurtigere kan komme videre til det arbejde der betyder noget for dig.

Hvad kan du finde?

På nuværende tidspunkt ligger vi klar med en erhvervslejekontrakt, du kan udfylde på under 30 minutter og herefter får du den færdige kontrakt tilsendt som en PDF, du kan refdigere i senere, hvis du skulle få brug for det.

Derudover arbejder vi på vores næste store projekt, som bliver en privat lejekontrakt, så hvis du skal udleje din lejlighed, et værelse eller lignende, så bliver det meget snart meget lættere at klare papirarbejdet for dig.

Vi bliver ikke færdige!

Vi elsker kontrakter, næsten lige så meget som vi elsker at lave produkter der gør udfyldning af kontrakter til noget let og enkelt. Derfor fortsætter vi vores hårde arbejde, med at give dig den bedste oplevelse og de bedste produkter.