Ny Bestyrelsesuddannelse

Ny uddannelse

Iværksætter-Bestyrelse tilbyder nu en ny bestyrelsesuddannelse. Iværksætter-Bestyrelse er stiftet med advokat og iværksætter Jackie Phillip i spidsen. Jackie Phillip og Iværksætter-Bestyrelsens ønske med den nye uddannelse er at klæde deltagerne på til arbejdet i en bestyrelse. Men uddannelsen henvender sig udover til personer der allerede er i en bestyrelse også til selvstændige og iværksættere.

5 moduler

Uddannelsen strækker sig over et halvt år og er fordelt over 5 moduler. I løbet af de 5 moduler bliver du undervist i alt fra regnskab, økonomi og årsrapporter til rollefordeling og hjerneforskning. Du bliver desuden uddannet i at kunne spotte faresignaler på god afstand og så lærer du nogle tricks om din hjerne, som gør dig i stand til at kunne træffe de bedste beslutninger - hver gang.

Undervisere

På bestyrelsesuddannelsen møder du mange forskellige undervisere. Du møder blandt andet top profesionelle erhvervsfolk, succesrige iværksættere, forskere og advokater.

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen og et eksamenspapir.

www.iv-bes.dk/bestyrelsesuddannelse