Et gratis dansk open search web directory/katalog

Linkbiblioteket.dk er en gratis service for den almene danske bruger. Derfor kan ventetid på accept af links være længere end angivet - vi beder og håber på forståelse herfor. Ventetid lige nu: Op til 1 uge(r).
Søg vha. vores søgefunktion, om dit link allerede skulle være i vores link katalog, inden du indsender det igen. Bemærk venligst at dit link kan blive afvist uden grund. Betalt annoncering: Midlertidigt lukket.

Tips til Idegenerering

Hvordan idegenerere man egentlig?

der er mange som har hver deres metode til idegeneration, den klassiske metode er med et stort whitebord og hele dit team omkring dig. Her er der intet der hedder en dårlig ide, men alt skal skrives ned. Det er vigtigt at åbne op for folk, så dem med de gode ideer tør at åbne sig.

Idegenerering i hverdagen kan man bruge dette i hverdagen? ja det kan du! du skal bare lige bruge lidt energi på at komme igang. Hvis du vil oprimere dagligdagens problemstillinger, så kan det være en god ide at idegenere inden du går i gang. Mange bruger forskellige software som f.eks: https://www.idegryden.dk/.. Dette kan være en god ide, til at finde elementer eller ideer som du ellers ikke vill have kommet på.

Idegenerering på arbejdet Hvis du er håndværker, så er det måske ikke relevant at idegenere hvordan man ligger mursten, men måske kan det være relevant at finde ud af hvordan man håndtere kunde touchpoints som telefon samtaler og tilsyn til kunder... Dette er meget individuelt virksomhed til virksomhed.

Prøv gerne dette i din virksomhed og skriv til os hvordan det gik.

Ventetid

Linkbiblioteket er et frivilligt stykke arbejde.
Derfor kan vi ikke garantere at ventetiden holder.

Ventetid lige nu: Op til 1 uge(r) 
Betalt annoncering: Lukket

Administratorer

  • Demo

    Anders J.

    Administrator

  • Demo

    Jimmy D. W.

    Frivillig medhjælper

Links fra hele Danmark!

Sponsoreret indhold

Indholdet på denne side er sponsoreret.